вівторок, 9 січня 2024 р.

Штучний інтелект (ШІ) для вчителя

                                                                                        
     На уроках мистецтва використання ШІ може відкривати нові можливості для учнів та вчителів, допомагаючи розвивати творчість, аналітичні здібності та загальну художню культуру. Створення музики за допомогою штучного інтелекту (ШІ) може бути захоплюючим інноваційним процесом.  
    Генератор музики Ecrett Music  https://ecrettmusic.com/play. Цей онлайн-генератор музики зі штучним інтелектом має дужепростий інтерфейс із обмеженим функціоналом, який дозволяє генеруватимузику до відео. Після реєстрації та підписки користувач повинен завантажити відео, для якого він хочете створити музику, і вибрати стиль,який йому потрібен. Створена музика є дуже простою і не дуже креативною. Цього ПЗ цілком достатньо, щоб створити музичний твір для відео як фонову музику без проблем з авторським правом.
     Приклад використання цього сервісу на основі створеного відео анімації дитячого малюнка з Animated Drawings (публікація 29.10.2023р.). Настрій, темп, швидкість, кількість басів, ритмів та інші налаштування мелодії  учні можуть здійснювати самостійно.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.