неділя, 29 жовтня 2023 р.

Інноваційні методи навчання: ВЕБ КВЕСТ на уроках мистецтва

    Веб квест – це поєднання завдання, що містить проблему, із рольовою грою. Для вирішення цього завдання учням необхідно самостійно шукати матеріали у всесвітній павутині, давати відповіді, знаходити ключі.

 У сучасному освітньому процесі веб квест:

- урізноманітнює навчальну діяльність учнів;
- активізує пізнавальну діяльність учнів;

- розширює сферу інтересів учнів;
- вебквест – це новітня форма навчання учнів із залученням інтернет-технологій.


    Веб-квест є одним із новітніх засобів використання інформаційно-комунікаційних технологій з метою створення уроку, орієнтованого в першу чергу, на учнів, залучених до навчального процесу. Гейміфікація, безумовно, робить освітній процес цікавішим, та є ще одна перевага: діти залучаються до роботи, захоплюються, радіють грі, а вчитель на цих позитивних емоціях може провести залишок уроку з більш традиційними вправами, які складно подати у вигляді завдань до квесту.

    Сервіс від «Всеосвіти» дозволяє безкоштовно створювати навчальні квести із використанням будь-якого із шаблонів. Такий формат роботи дозволяє цікаво та невимушено актуалізувати, закріплювати та перевіряти знання з будь-якої навчальної дисципліни. Цей інструмент стане у пригоді кожному проактивному вчителю-предметнику та дозволить зробити уроки ще більш
цікавими для школярів.


Вебквест " Винаходи українців які відомі світові"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.