понеділок, 30 жовтня 2023 р.

Сучасні інструменти підвищення ефективності уроку - освітній ресурс WORDWALL

    Одним із головних інструментів успіху нової української школи є наскрізне застосування інформаційно-цифрових технологій у освітньому процесі. Сучасний учитель повинен активно використовувати цифровий мультимедійний контент на уроках, щоб зацікавити цифрове покоління учнів. Інтерактивні завдання – невід’ємна частина сьогочасного навчання, що дає змогу отримувати інформацію систематизовано, мобільно та зручно, з використанням інноваційних технологійу навчанні, зокрема й у процесі вивчення різних дисциплін.
    WordWall (стіна слів – англ.) – багатофункціональний інструмент, що допомагає вирішити одне з головних завдань – підвищити мотивацію учнів, активізувати їх пізнавальну діяльність.
    Середовище Wordwall можна використовувати не лише для створення дидактичних вправ, завдань та ігор, що з легкістю відтворюються на комп'ютері, планшеті, телефоні чи інтерактивній дошці, а й матеріалів для роздруку. Друкувати заготовки можна з сайту або завантажити у вигляді файлу PDF, а використовувати як додаток до гри чи як окрему вправу. Сервіс Wordwall є сучасним інструментом для зацікавленості учнів і урізноманітнення власного уроку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.